JORE MARJARANTA

Jooga & Asahi

Jooga

Joogaa olen harrastanut noin 20 vuotta ja ohjaajana olen toiminut vuodesta 2012 lähtien.
Opiskelin Hathajooga-ohjaajan 200 tunnin Yoga Alliancen sertifioidun koulutuksen vuonna 2011 Coloradossa USA:ssa. Koulun nimi on Eldorado Mountain Yoga Ashram ja se sijaitsee kauniilla paikalla aivan Kalliovuoren kyljessä.

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista ja on monien nykyaikaisten joogasuuntauksien perusta. Harjoituksissa korostuu oikeanlainen hengitystekniikka, kehonhallinta sekä mielenrauha. Joogaamalla lisäämme kehon joustavuutta, kehontietoisuutta sekä notkeutta.

Oma tyylini ohjata on liikkuvampaa eli dynaamisempaa kuin perinteinen hathajooga. Tunneillani käy oppilaita kaikista ikäluokista ja tunnit sopivat hyvin aloittelijoille ja pidempään jooganneille.

Asun nykyään Tampereella ja ohjaan täällä Ahjolan kansalaisopistossa sunnuntai iltaisin klo 18.45-20.00 sekä Studio Vintissä maanantaisin klo 18.15-19.15.

Ohjaan joogaa myös etänä Etelä-Helsingin Kansalaisopiston kautta keskiviikko aamuisin.

https://uusi.opistopalvelut.fi/ahjola/fi/course/27462

 https://www.studiovintti.fi/

https://uusi.opistopalvelut.fi/etko/fi/

Jos olet kiinnostunut Jooga- tai Asahi tunneista yksityistunteina itsellesi tai yhteisöllesi tai yrityksesi henkilökunnalle,
niin otathan yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva ohjaus – joko lähiopetuksena tai 
netin kautta.

Asahi

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti suomalaisten yleiset terveysongelmat kuten niskan ja hartiaseudun vaivat sekä selkävaivat.

Asahin liikesarjat on suunniteltu niin, että koko keho saa niiden avulla avaavan ja venyttävän harjoituksen. Liikkeet on on suunniteltu tarkoituksella niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia. Harjoitus tehdään seisten, toki istuenkin se onnistuu, joten esim. joogamattoa ei tarvita.

Jalassa sukat tai ohutpohjaiset tossut ja hieman tilaa ympärille ja tunti voi alkaa.
Kouluttauduin Asahi-ohjaajaksi tammikuussa 2013 Keijo Mikkosen ja Yrjö Mähösen
opastuksessa. Olen toiminut myös Asahi-kouluttajana.

Ohjaan Asahia tällä hetkellä vain etänä, Etelä-Helsingin Kansalaisopiston kautta tiistai aamuisin klo 08.00-09.00

https://uusi.opistopalvelut.fi/etko/fi/

Jos olet kiinnostunut Jooga- tai Asahi tunneista yksityistunteina itsellesi tai yhteisöllesi tai yrityksesi henkilökunnalle,
niin otathan yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva ohjaus – joko lähiopetuksena tai 
netin kautta.

Ota yhteyttä

Jore Marjaranta